LLIURAMENT DELS XXI PREMIS LITERARIS CIUTAT DE TORRENT

En el saló de plens de l'Ajuntament de Torrent, se va celebrar el lliurament dels XXI Premis Literaris Ciutat de Torrent 2023. Un acte reduït però amb l'assistència de representants de la corporació local, guardonats, familiars i amics.

En la categoria de narrativa juvenil, l'obra guanyadora en aquest any ha resultat "Germania, temps de revolta", de Josep Vicent Palacios Bellver.

El guardó com a finalista d'aquesta mateixa categoria, s'ha atorgat a l'autor Josep Usó i Mañanós, per la seua obra "Núria".

En la categoria de poesia, el poemari titolat "Rogles", de Marisol González Felip, va resultar guanyador.

Amb la intervenció de Berna Blanch, com a representant del jurat, seguit dels consigüents discursos dels guardonats, tancà l'acte amb unes paraules l'alcaldesa Amparo Folgado.

En tots els casos se va valorar la importància de la lectura, la cultura i la difussió i preservació de la nostra llengua, com a vehicle de cohesió social i creixement cultural.

Tabarca Llibres publicará les obres guardonades en el proper 2024. Esperem que gaudeixen de una bona acollida i molt d'èxit i una lectura plena de plaer per part del públic.

Enhorabona als guardonats!
Tornar

Informació de la botiga

Pl. Alquería de la Culla, 4
Edif. Albufera Center
Oficina 104-B
46910 Alfafar (València)

(+34) 963 186 007

L-V de 8:00 a 14:00 h.